Mød det grønne folk.

De viste figurer er eksempler og det er derfor ikke sikkert de er i haven længere

 

Valborg og Johannes
Valborg og Johannes

De bor på Vestfyn og er begge pensionister. Begge har været ansat på Odense Sygehus hvor de også mødte hinanden i 1972. De har altid holdt af at mødes over et glas for at fortælle om dagens oplevelser.

Søren
Søren

Søren er far til 2 børn, men blev ungkarl for 3 år siden da hans kone blev forelsket i en kollega. Hver anden week-end tar han en runde på golfbanen, hvor der altid sluttes af med en fadbamse.

Eva og Joakim
Eva og Joakim

Medicinstuderende på Århus universitet. De bor i en forældresponseret ejerlejlighed på havnen hvor alting er nyt og dejligt. De supplerer begge deres SU v.h.a. jobs på Skejby

Mette og Morten
Mette og Morten

De mødte hinanden til VU`s landsstævne i 2014. Mette bor på Fyn mens Morten bor i Ålborg og det er ikke nemt. De er sammen så snart de kan, men må ellers nøjes med at skybe.

Ingrid
Ingrid

Ingrid er folkeskolelærer og synes at det er spændende med alle de nye ting der sker. Hun bor sammen med Georg som hun mødte på Dating.dk

Mormor og Markus
Mormor og Markus

Mormor synes at rommy er et godt spil til børn - det er ihvertfald bedre end de nye computerspil. Marcus kan godt at spille med mormor, især når der er nybagte boller.

1/1
Louise
Louise

Louise er ansat i den lokale brugsforening og følger godt med i hvad der foregår i landsbyen. Sin fritid tilbringer hun ofte i den lokale håndboldklub, hvis hun da ikke læser kriminalromaner.

Henrik
Henrik

Han blev uddannet tømrer i 2008 og har siden haft fast arbejde med nybyggeri i hovedstadsområdet. Han bor sammen med sin ungdomskæreste - Ane - og de overvejer at flytte til Rødovre.

Christian
Christian

Han er medejer af et IT firma som assisterer firmaer med at lave hjemmesider. Hvert år er sammen med sine gamle venner til smukfest i Skanderborg.

Anne
Anne

Anne er 41 år gammel og er SOSU assistent på plejehjemmet. Hun har byens dejligste have - synes hun selv - og hun kan altid finde på noget at lave i den.

Linda
Linda

Hun er ligeglad med om hun fanger noget, men elsker roen når hun er ude at fiske. Hendes nuværende kæreste gider ikke at fiske, men bruger tiden derude til at læse bøger.

Leif
Leif

Han studerer på OUH og er lidt af en enspænder. Han bruger meget tid på facebook, hvor han følger med i hvad der sker derhjemme i Haderslev.

1/1
Andreas
Andreas

Blev uddannet gartner i 2008 og har siden arbejdet i Legoland og er blandt kollegaer kendt for at være meget omhyggelig med sit arbejde. Han bor sammen med Helen.

Kim Roy
Kim Roy

Kim har siden han var barn været meget genert, især over for det andet køn. Han er samtidig er meget nysgerrig, og det er ikke nemt med hans udseende.

Michael
Michael

Michael er biolog og tog sin Phd med emnet "Spurvefugle i danske haver" fra Århus Universitet i 2007. Han har to børn som begge elsker dyreprogrammer i Ramasjang.

1/1
Egetræsopsatser
Historien om egetræet
I det 17. århundrede hærgede Trediveårskrigen og vraget af en svensk fregat drev i land ved Strandby i Ålbæk bugt. Det gode tømmer blev brugt til at bygge laden på gården - Eget - ved Trøderup. Egetømmeret var så godt at det blev genbrugt til en ny lade på godset Skavange (Skattevang). Da denne lade blev revet ned, blev tømmeret lagt i en bunke til senere brug. Nationalmuseet studerede resterne og tog hvad de fandt interessant og frigav resten den 20-08-1986.
Siden lå det i laden hos Laurits Thomsen og da han døde i 2013 blev Per Nielsen fra Lendum tilbudt at få det, da det ikke mere var anvendeligt til noget - han kunne jo altid bruge det til brænde. Ved et tilfælde fik jeg kendskab til det og nu er det "Det Grønne Folk" der nyder godt af det smukke, gamle egetræ.​
IMGP7772
IMGP7772

Anna og Stefan elsker at danse og lge så snart nogen begynder at spille griber de fat i hinanden for at lade sig forføre af tonerne

IMGP7789
IMGP7789
IMGP7777
IMGP7777
IMGP7770
IMGP7770
IMGP7772
IMGP7772